Café Vermouth

Vermouth og kaffe? Nej jeg er ikke blevet tosset, der er faktisk en opskrift hvor man blander kaffe og Vermouth, hvilket der skulle føre til en Anderledes og sofistikeret smagsoplevelse. Har endnu ikke prøvede denne opskrift endnu, men vil helt sikkert prøve den af næste gang lejligheden byder sig. Vil ikke tror det ødelægge opskriften, hvis der bliver brugt espresso fra en espressokande, bare husk at hælde kaffen op i et glas og lade den køle af før brug.

Ingredienser til 2 personer:
1,2 dl rød Vermouth.
0,6 dl kold Espressokaffe.
2 ½ dl Mælk.
0,3 dl knust is.
2 teskefuld sukker.
Evt. et par hele kaffebønner til pynt.

Fremgangsmåde:
1. Alle ingredienserne hældes ned i en shaker, og rystes godt.
2. Serveres med det samme i et cocktailglas og pyntes med et par kaffebønner på toppen.

PS: Jeg har fået et lille tip om at man kan tilføje lidt ekstra sukker hvis mælken skæller, og hvis der ønskes en mere fyldig konsistens kan der brugs fløde i stedet for mælk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.