Espresso kande i rustfri stål

Nu har jeg endelig fået mine espressokander hjem! Den første jeg gerne vil præsentere jer for, er min helt klart ynglings model. Den er udformet i rustfri stål, som gør den lækker at se på, og mere moderne end de traditionelle Italienske kander. Den kan lave to espresso skud ad gangen, som passer perfekt til morgenmaden. Jeg benytter selv denne model hver morgen, da to shots virkelige får skudt gang i dagen. Den er udformet rigtig godt og pakningerne passer perfekt, så der slipper hverken damp eller vand ud mellem de mange samlinger. Jeg har valgt at samle nogle korte facts omkring denne espressokande:

2 kopper espresso(4 dl).
1 ekstra gummiring.
Bruger 14 gram kaffe pr. gang
Færdig brygger på 4 min og 36 sekunder.
Lavet i rustfrit stål.
Har en sikkerhedsventil
Kan komme op på 1,6 bars tryk.

Jeg har lukket shoppen her på siden, og har fået solgt alle mine produkter.
Hvis du interesserede i at købe en rustfri espressokande, kan jeg anbefale en Bialetti Musa Elegance


Klik her for at se hvordan en Italiensk Espressokande fungere,
eller se video guiden til højre.En sikker eftermiddags dessert for kvinderne!

Comments 1

  • Jeg har også brygget min del espresso, og har både en 1 kops og en 3 kops kande, som jeg har brugt i mange år.

    Men nu er jeg på udkig efter en maskine, så jeg kan udvikle mine barista evner 🙂

    Stålkanden som du skriver om er ellers ret pæn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.