Espresso kanden.dk går online!

Det er nu snart 1½ år siden, jeg første gang fik ideen om at sælge italienske espresso kander over internettet. Siden da har lysten til at forsøge, kun vokset og nu bliver det meget snart en realitet, når Espressokanden.dk går online med salg af fire forskellige espresso kander. Jeg har længe haft en passion for kaffe, og specielt espresso har haft min interesse efter en ferie på Sicilien. Derfor håber jeg der med tiden vil komme flere kaffe orienteret produkter til sortimentet.

Comments 2

  • Hej – jeg er meget interesseret i at købe din espresso kande af rustfrit stål.

    Jeg har en gammel kande af aluminium, som jeg kun sjældent har brugt, men nu har jeg fået blod på tanden fordi jeg har fået købt mig en god kaffeKVÆRN (ikke blender) samt er gået i gang med at eksperimentere med at riste mine egne bønner. Så skal der jo en ordentlig kande til også, og helst i rustfrit stål.

    Venlig hilsen
    Berit

  • Hej Berit
    Det lyder rigtig spændende, at du er gået i gang med både at riste og kværne dine egne bønner. Jeg sender dig lige lidt informationer om den rustfrie espressokande på mail. Meld endelig tilbage hvordan det er gået med kaffebrygningen, kunne være jeg selv skulle kaste mig over at riste mine egne bønner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.