Genbrug dine kaffebønner!

Der er ikke noget bedre end helt friskbrygget kaffe om morgen og igen om eftermiddagen 😉
Er dog begyndt at undre mig over hvor meget ”kaffe” man faktisk smider ud. Har undersøgt sagen lidt, og har fundet ud af det faktisk kun er 0,2% af kaffebønnerne som ryger med ned i kanden. Derved smider man faktisk hele 99,8% af kaffen ud som kaffegrums. Jeg vil derfor komme med et par eksampler til hvad kaffegrumssen kan bruges til.

Myre blokker
De fleste myre kan ikke lide lugten af kaffe, og går gerne langt udenom. Har du et sted hvor myrerne bare kommer igen hele tiden, så prøv at sprede lidt kaffe ud og se hvad der sker.

Lugt fjerner
Har du lige tilberedt fisk og pillede ved hvidløg? Ja så kan du bruge kaffegrumssen til at fjerne lugten af fisk eller hvidløg. Samtid har jeg erfaret, at man får utrolig blødehænder ved at gnubbe sinde hænder i kaffegrumssen.


Gro svampe i kaffegrumssen
Der er en bestemt slags svampe, som er helt vilde med at gro i kaffegrums, så hvis du har lyst til at have din egen svampeproduktion i vindueskarmen, så er det bare at komme igang! Du kan læse mere om det her: http://www.stormthecastle.com/terrarium/how-to-grow-mushrooms.htm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.