Hvilken kapsel eller pude kaffe er mest populær ifølge data?

Der er efterhånden flere forskellige brands og typer af kaffekapsler og kaffepuder, men hvilke er endelig den meste populære ifølge søgedata fra Google?

Vi har taget et kig på hvilke brands der oftests bliver søgt efter på Google og fandt at Nespresso fuldstændigt har overtaget det danske marked med mere end 5 gange så mange søgninger som nærmeste konkurrent, Dolce Gusto. Herefter er det relative lille hop ned til Senseo som kun bliver søgt på ⅛ del af gangen som Nespresso. Til sidst kommer Tassimo som kun har en 1/11 del af de søgninger som Nespresso, henover de seneste 12 måneder på landsplan.

Rangeringen af de 4 brands er ens i alle regioner af landet, men i hovedstadsområdet og Nordsjælland er der dog endnu højere opbakning for Nespresso, hvor 81% søger efter Nespresso, hvor det i fx i midtjylland kun er 60%.

Nespresso er dog ikke lige populær hen over hele året, en stor del af søgningerne finder sted i november og december, hvilket nok passer med at en ny kaffemaskine er det perfekte gave til far eller svigerfar. Derudover er det specielt at hvert år i industri sommerferien, får Nespresso også et lille hop op.

Søgeindexet som vist på grafen er gennemsnitlige henover året, beregnet på et gennemsnit over de seneste 3 år(11.04.2017 – 11.04.2020).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.