Hvordan laver man en latté?

De fleste piger har nok prøvet at få en Cafe latté på en lille cafe nede i byen, men mange mænd foretrækker at drikke dem hjemme, da det virker lidt for tøsset at drikke en latté. Heldigvis er det forholdsvis simpelt at lave sin egen gode café latté der hjemme, hvor ingen kan se at man drikker den.

En original caffé latté består af et espresso shot og varm mælk med et lille lag skum på toppen. Når man skal lave en rigtig latté skal man hælde Espressoen i glasset først, hvorefter mælken kommes i glasset.  Da der er mere mælk i en latté i forhold til cappucino, benytter man typisk et større glas. Hvis mælken bliver hældet ned i glasset først, hvorefter espressoen bliver hældet oven på, hedder drikken nu latté macchiato.

Comments 1

  • Selvom der nok er andre kaffe fanatiker, som vil være uenig med med mig. Så har jeg min egen lille opskrift, på hvordan man laver en rigtig latte, som er super hurtig og smager godt. Sæt en moka espresso kande over med to shots, derefter sættes et glas mælk i mikrobølgeovnen på 45 sek.

    Når kaffen er klar, hældes kaffen ned i mælken sammen med en smugle vaniljesukker og røres rundt. Super hurtig og smager sgu godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.