Dejlig kold kaffedrink der til forveksling minder den Australske Iceed coffee, men med Tequila og Malibu får den et twist af ferie på Caribien. Drikken nydes bedst mens man sidder i skyggen på en varm sommerdag under sydens varme sol.
Ingredienser til 4 personer:
4 ½ dl. Italiensk espressokaffe.
½ dl. Tequila.
½ dl. Malibu
1 dl. Kokosmælk.
½ teskefuld Vanille-essens.
3 ½ dl knust is.
0,6 dl. Piskefløde
evt. nogle kokos flager til pynt
Fremgangsmåde:
1. Fløden piskes til flødeskum, og lidt sættes fra til pynt.
2. Ingredienserne blændes ved høj hastighed indtil massen er blevet let grynet.
3. Alle ingredienser hældes i en blænder.
4. Massen hældes i et tyndt congaglas elle et vinglas.
5. Toppen pyntes med ca. 1 cm flødeskum og et par flager kokos.
Der kan også bruges kokoscrem i stedet for Kokosmælk. Hvis man ønsker et mere kornet resultat, kan man sætte massen i fryseren 2-3 timer før den serveres.
Wow! Den lyder godt nok lækker! Den skal helt sikkert afprøves til sommer :o)