Kaffe Colada

Dejlig kold kaffedrink der til forveksling minder den Australske Iceed coffee, men med Tequila og Malibu får den et twist af ferie på Caribien. Drikken nydes bedst mens man sidder i skyggen på en varm sommerdag under sydens varme sol.

Ingredienser til 4 personer:
4 ½ dl. Italiensk espressokaffe.
½ dl. Tequila.
½ dl. Malibu
1 dl. Kokosmælk.
½ teskefuld Vanille-essens.
3 ½ dl knust is.
0,6 dl. Piskefløde
evt. nogle kokos flager til pynt

Fremgangsmåde:
1. Fløden piskes til flødeskum, og lidt sættes fra til pynt.
2. Ingredienserne blændes ved høj hastighed indtil massen er blevet let grynet.
3. Alle ingredienser hældes i en blænder.
4. Massen hældes i et tyndt congaglas elle et vinglas.
5. Toppen pyntes med ca. 1 cm flødeskum og et par flager kokos.

Der kan også bruges kokoscrem i stedet for Kokosmælk. Hvis man ønsker et mere kornet resultat, kan man sætte massen i fryseren 2-3 timer før den serveres.

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.