Stempel Kanden

Automatiske kaffemaskiner kan være hurtige og bekvem, men intet slår stempelkanden’s smagsintensitet of stil. Ved at lade kaffegrumset blande sig med vandet, skaber det en stærkere, tykkere og mere pikant kop kaffe, fastholde æteriske olier, der normalt blive fanget i filtrekaffet og maskine kaffe. 

Ligeledes er stempelkanden hyggelig, at have stående på morgenbordet søndag morgen.

Den nok meste kendte stempelkande, må være stempelkanden fra Bodum og den virker helt fint og er forholdsvis nem at rengøre og bruge. Selvom Bodum er dansk, og designet er mere eller mindre kendt i hele verden indenfor stempelkande kaffe. Så betyder det desværre ikke at stempelkande er en dansk opfindelse. De to sydeuropæiske lande Frankrig og Italien, er ligesom med så mange andre kaffe opfindelser også ansvarlige for ideen med at “stemple” kaffe.

Bodum Chambord (Den klassiske Bodum stempelkande)

Stempelkanden Chambord fra Bodum blev lavet i 70’erne og er siden da vel nok blevet Bodums stærkeste design overhovedet. Selvom der i dag er kommet mange forskellige versioner med andre farver, materialer og små justeringer i designet, så er den klassiske bodum stempelkande stadigvæk et sikkert hit.

Hele stempelkanden tåler at komme i opvaskemaskinen, så den er tilmed let at rengøre. Vil anbefale at man enten køber eller selv lavet en en stempelkande omslag, til bedre at holde kaffen varm hvis man selv skal drikke hele kanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.