Test af Bialetti Tuttocrema Mælkeskummer

Mælkeskummer cover-01

Dette indlæg er sponserede af Test-nu.dk, har leverede Bialetti Tuttocrema mækeskummerende, som vi har haft fornøjelsen af at teste den seneste uge.

Vi har valgt at sammenligne Bialetti Tuttocrema med de andre metoder vi normalt benytter til at skumme mælken. Vi vil vurdere de forskellige metoder på: Kvaliteten af mælkeskummet, mængden af rengøring og hvor hurtigt det er at lave.

Vi har tidligere benyttede en stemplekande til at skumme mælken. Det krævede dog at vi først varmede mælken i en gryde, for derefter at hælde det over i stemplekanden for så at skumme den. Hvis man ikke varmer stemplekanden op først, så blev mælken ret hurtigt lunken, hvilket også resulterede i en halv lunken Caffe latte.
Denne løsning krævede derfor lidt ekstra tid og opvask, til gengæld var mælkeskummen altid perfekt cremet.

Efter vi fik taget os sammen til at købe en espressomaskine, har vi ofte brugt streameren til at varme og skumme mælken. Det har været utroligt let da maskinen jo allerede var tændt og varmet op. Alt efter hvor omhyggeligt man er med rengøringen, er den forholdsvis nem at rengøre, og det tager ikke specielt lang tid. Dog oplever vi tit at folk har problemer med at trække den rette mængde luft ned i mælken og kommer til at overopvarme den. Så selvom det er hurtigt og nemt med tid og rengøring, så er resultatet lidt mere svingende for amatørerne. Dertil skal det også lige nævnes en espressomaskine er en noget større investering end en stemplekande eller en Bialetti Tuttocrema.

Bialetti Tuttocrema mælkeskummerende er let at bruge og pga. Teflon belægningen utrolig let at rengøre. Den er ret hurtig at bruge og kræver ikke meget opmærksomhed imens mælken varmes. Mælkeskummet bliver rigtig godt og får en god fast cremet konsistent.
Det skal nævnes at Bialetti Tuttocrema ikke fungere på et induktions komfur, med kun på el-, keramisk- og gas komfurer.
Vi har kun testede den på et elektrisk komfur og her er kandens bund betydeligt mindre end vores mindste kogeplade, men omvendt er vi heller ikke interesserede i en 3 liters mælkeskummer som dækker hele kogepladen.

Alt i alt er vi faktisk godt tilfreds med Bialetti Tuttocrema mælkeskummerende, og størrelsen passer perfekt til to kopper morgenkaffe.

Vi giver Bialetti Tuttocrema mælkeskummerende 4 ud af 5 stjerner.

Hvis du er mere interesserede kan du se hele Test-nu.dk’s samling af test og anmelderser af de bedste mælkeskummerende i 2015 her.

[flagallery gid=2]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.